søndag den 31. marts 2013

Papirblomster- Lav naturtro blomster af kaffefiltre

Nu er bogen udgivet hos Saxo.dk. Klik på bogen til højre og læs mere om den. Lad bogen inspirerer dig til at lave yderst naturtro blomster til enhver lejlighed.
http://www.saxo.com/dk/papirblomster-lav-naturtro-blomster-af-kaffefiltre_pdf_SX18393624?searchText=jan theuerkauf

tirsdag den 12. marts 2013

Overdådig dekoration


Endnu et kapitel er blevet færdig til bogen om kaffefilter blomster. Kapitlet er om Scepter´d Isle rosen, som i dekorationen er de store lyserøde roser med gul kerne.
Scepter´d Isle, er iøvrigt blomsten der flere gange i træk er kåret som den mest velduftende blomst. Man kan, når blomsten monteres med sine 52 kronblade, sprøjte parfume eller rose aroma på kaffefiltrene. Duften spreder sig i hele lokalet og bliver i blomsterne i lang tid.
Glæd dig til bogen udkommer, og lad dig inspirere til at lave overdådige dekorationer.

tirsdag den 5. marts 2013

Forårs buket i kaffefilter

Det skønne vejr har inspireret mig til at lave denne buket. Buketten indeholder cremefarvede Bella Roser, svagt limefarvede Lisianthus samt troldgrene... Det hele lavet af kaffefiltre.
Bogen der snart udkommer om kaffefilter blomster, indeholder alt hvad du skal vide for at lave blomster til denne buket. Ialt bliver 8 forskellige buket blomster beskrevet trin-for-trin, så du kan sammensætte din egen buket eller dekoration, eller benytte blomsterne til scrapbooking... Glæd dig

søndag den 3. marts 2013

Scrapbooking blomst; Lisianthus

Lisianthus som jeg personligt rigtig godt kan lide, både som ægte blomst og som mine kaffefilter blomst, gør enhver buket til et mesterværk.
Lisianthus har været en yderst spændende blomst at skrive om. Jeg var på grønttovet i sommers og købte et bundt af hver forskellig lisianthus jeg kunne finde, for herefter at skille blomsterne ad til atomer. Lægge hvert enkelt blad på bordet i den rigtige rækkefølge og tegnede og fotograferede til mine skabeloner.
Resultatet for Lisianthus blev til en 12 siders beskrivelse om hvordan du selv kan lave dine Lisianthus med hovedblomst, blomsterknopper, stilk og blade.... Vel at mærke i kaffefiltre.

På billedet ses et bundt Lisianthus i kaffefiltre. Jeg har farvet blomsterne i svag lime med lys gul baggrund.

Scrapbooking; alstromeria blomst

Det skrider godt frem med blomsterbogen. Jeg har igennem ugens forløb lavet 5 stilke af de smukkeste orange alstromeria. Jeg har udarbejdet DIY beskrivelse af hvordan de laves samt taget billeder der skal bruges i bogen.
Eftermiddagen i dag står på Hortensia. Et kapitel jeg længe har ventet på at skrive.Fordelen med kaffefilter blomsterne er bla., at de kan laves i naturlig størrelse samt reduceres i størrelse og uden stilk, så de specielt er egnet til scrapbooking.