onsdag den 20. februar 2013

HOBBY TV

Som noget relativt nyt, lancerede DR3 efter omlægning fra DRHD, dette fantastiske tv program. Endelig et kreativt program, som de har mange af i USA.  Desværre ligger sendetiden om natten.... Men hvis alt går vel, kommer jeg i tv med mine blomster og bogen om disse.
Det vil betyde en afsindig eksponering, både for bogen som udkommer i løbet af to uger, men det vil samtidig også kunne brede interessen for mine meget specielle blomster. Der findes et stort antal mennesker her i vores lille land, som har scrapbooking som interesse, og mine blomster kunne godt have en interesse for denne målgruppe.
Venter spændt på det endelige svar fra DR3...

søndag den 17. februar 2013

En anderledes verden af blomster


Jeg er godt igang med mit nye projekt: Bogen om mine selvopfundne smukke blomster. Denne dekoration lavede jeg sidste år og har siden da udviklet og udviklet nye ideer til blomster og designs. Umiddelbart ligner det jo ´bare´ en flot dekoration... MEN... Alle blomsterne er lavet af kaffefiltre.

Kaffefilter blomster og skriveprocessen om disse, kommer i fremtiden til at fylde en del her på siden!

Succes

Interessen for min digtsamling, FaceBook, har faktisk vist sig at være over forventning. Hos Saxo, kan jeg hente statistikker for salg og antal besøgte på min titel! Dagligt er der folk der ser bogen og læser om den... salget går lidt stille, men der er da solgt nogle eksemplarer nu.
Litterær optur for forfatteren.... Tak mennesker.